2011-08-17 13:36:27• hírek • Szatmár.ro

Fergeteges buli lesz a City Radioval és a NetMusic-kal

Mint arról már korábban beszámoltunk, augusztus 20-án a City Rádió teljes csapata kiköltözik a Szatmárnémeti Újközpontjában található Gödörbe, ahol bárki betekintést nyerhet a rádió működésébe, megismerkedhet a műsorvezetőkkel és akár egy kávét is elfogyaszthat a rádiósokkal.

Sokan kérdezték, hogy miből is áll a City Rádió és a NetMusic Nyílt Napja. Nos, akkor lássuk: szombaton reggel 10 órától a Gödörből jelentkeznek élő adással a City Rádió műsorvezetői, lesz üzenetözön és sok sok játék, számtalan értékes és izgalmas nyereménnyel. Közben zajlanak a színpad előkészítási munkálatai, ahol 14 órától a No Limit együttes csap a húrok közé. És hogy ne csak a színpadon legyen akció, a NetMusic és a Roland Music School sátrában bárki kipróbálhatja a különböző hangszereket, püfölheti a dobokat és pötyöghet a zongorákon.

14.30-tól a Fine Line együttes koncertezik, előtte pedig a mazsorettek pörgetik a marsalbotot. Lesz még táncbemutató a Loga Dance tánciskola tanítványaival, majd a Roland Music School tanoncai zúznak egyet a színpadon. A nap további részében 17.15-től a szatmári L.I.F.T. zenekar szórakoztatja a nagyérdeműt, elötte pedig az Alto Astral capoeirásai pörögnek majd a Gödörben. 19 órától a Szatmárnémeti Északi Színház művészei vizsnek vissza minket az időben a nagysikerü Mindhalálig Beatles színdarab zenéiből összeállított produkciójukkal, amit egy fantasztikus beatbox bemutató követ. Az est fénypontjaként pedig 20.30-től Majka és Pápai Joci lép színpadra közösen DJ Gem-B-vel, hogy megmutassa, milyen is egy igazi RnB All Star gála. Miközben Majka papa és Pápai Joci nyomja a sódert, DJ Gem-B a legdögösebb fekete zenéket pörgeti a lemezjátszón egy felejthetetlen bulit ígérve a szatmári közönségnek.

Ne feledjétek tehát: augusztus 20-a, Szatmárnémeti Újközpont: City Rádió és NetMusic Nyílt Nap, ahol a buli és a szórakozás garantált!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: